Rennen voor het goede doel

Op 6 en 7 april vindt in Rotterdam de jaarlijkse NN Marathon plaats. Volgens de organisatie is deze marathon ‘het grootste tweedaagse sportevenement van Nederland’. En dominicanen010 doet hieraan mee.

Cornelis, een van de student-broeders van het Rotterdamse dominicanenklooster, is een fervent hardloper. Al wekenlang traint hij bijna dagelijks om deel te kunnen nemen aan de marathon volgende maand, met een parcours van 42 kilometer dwars door de stad. “Naast het trainen voor de marathon is het voor mij als nieuwe inwoner van Rotterdam, ook een uitgelezen kans de stad te leren kennen,” zegt Cornelis. Hij heeft nooit eerder zo’n lange race gelopen.

Om zijn prestatie wat kracht bij te zetten, vraagt Cornelis om je steun. Hij wil de 42 kilometer onder de vier uur lopen. Voor elke minuut dat hij onder zijn persoonlijk doel blijft, vraagt hij om een donatie. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de vorming van nieuwe dominicanen in Nederland, zodat in de toekomst van de dominicaanse prediking in Nederland door kan blijven gaan.

Volg Cornelis via onze sociale media

Wil je Cornelis en de student-broeders van de Nederlandse provincie van predikbroeders steunen, stuur dan een email naar: info@dominicanen010.nl. Houd de komende tijd de website dominicanen010 in de gaten voor updates van Cornelis’ trainingen en meer informatie over zijn deelname aan de Rottedam Marathon.

Deel dit bericht