Blackfriars Coffee Club

Koffie tegen eenzaamheid

Opnieuw worden we getroffen door een (semi-) lockdown om de Covid-pandemie te stoppen. Maar we weten intussen dat tijdens een lockdown de eenzaamheid onder studenten en young professionals groot is. Om daar iets aan te doen, organiseren de broeders dominicanen in Rotterdam een koffiemiddag waar een kleine groep bij elkaar kan komen voor een kop koffie en om een praatje te maken en daarmee de eenzaamheid te overwinnen die de huidige situatie van studeren en thuiswerken met zich mee kan brengen. Omdat de ruimte beperkt is moet je wel even reserveren en we houden uiteraard voldoende afstand van elkaar.

Het idee voor de Blackfriars Coffee Club komt van de zusters Dominicanessen uit Sittard die dit doen voor studenten in Maastricht.

We werken met tijdsblokken van 2 uur, zodat er tijd is om te ontspannen, en er is een maximum van 6 personen per tijdslot. Bij het koffiedrinken is altijd een broeder aanwezig. De voertaal is Nederlands en/of Engels. Wel even reserveren dus, maar het kost niets.

Vrijdag 10 december aanstaande gaan we van start van 15:00 tot 17:00 uur in Hang 19 in Rotterdam (vlakbij metrostations Beurs en Blaak).

Klik hier om je plek in de Blackfriars Coffee Club te reserveren!

Deel dit bericht